TELEFON: +46(0)31-797 09 00

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Vi på ETP är experter på elektriska drivlinor. Beroende på kundens behov kan vi fylla två olika funktioner: utvecklare eller leverantör. Det vanligaste är att vi tar rollen som en extern utvecklingsavdelning som driver kundens projekt framåt. Renodlade leverantörer blir vi oftast för de kunder som har egen utveckling eller färdiga system.

Oavsett uppdrag tar vi ett helhetsansvar för funktion och kompatibilitet. Med andra ord får våra kunder en pålitlig partner med lokal närvaro. Det vi bryr oss om är att bidra till innovativa lösningar och ge dem kraft. Powering solutions helt enkelt.

Internt drivs vi av en strävan efter att hela tiden utvecklas. Vi ser oss själva som den sista pusselbiten som gör verklighet av innovationer och ger liv åt våra kunders lösningar. Därför har vi skapat en innovativ miljö för oss själva där idéer kan växa och andas.

Företaget startade 1978. Sedan dess har vi utvecklats och förändrats i takt med branschen och inte minst med våra kunders behov. För oss är det nödvändigt att vara nyfikna och hänga med i utvecklingen. Branschen är föränderlig och därför behöver vi också vara det.

Våra grundprinciper ändrar vi dock inte på. Därför kommer våra kunder tillbaka gång på gång och vet att de kan förvänta sig pålitliga leveranser, snabb support och ett brett sortiment. Kort sagt: Har det med elektrisk framdrivning att göra så löser vi det åt dig. Sedan får du välja själv om du vill kalla oss passionerade nördar eller disciplinerade uppfinnare.