TELEFON: +46(0)31-797 09 00

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

KARRIÄR

VI SÖKER EN FÖRSÄLJNINGSINGENJÖR

Teknisk säljare/Försäljningsingenjör inom elektrifiering!

Är du en målmedveten säljare med ett stort tekniskt intresse? Vill du arbeta i en rådgivande roll gentemot kunder för att driva fram elektrifiering? Då är detta rätt nästa steg för dig!

ETP Kraftelektronik konstruerar framtidens elektriska drivlinor för elfordon och levererar både enskilda komponenter och skräddarsydda helhetskoncept som förverkligar kunders idéer. Våra värdeord utveckling, glädje och engagemang genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi uppmuntrar individuell utveckling för att skapa engagemang i hela organisationen. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en försäljningsingenjör som vill vara med på vår resa!

Om rollen
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att bearbeta och utveckla nya kunder inom segmenten elektriska drifter för bland annat hydrauliska system. Till din hjälp finns, inte bara dina kollegor inom säljorganisationen, utan även en stark backup från konstruktions- och teknik-team, och inte minst från våra leverantörer. Efter en grundlig introduktion kommer ditt huvudfokus vara att presentera elektrifieringslösningar för nya prospekts. Du kommer därefter arbeta upp och ansvara för den portföljen där du har både budget- och försäljningsansvar.

Vem vi söker
Vi söker dig som har förmågan att snabbt sätta dig in i vad som är viktigt för våra kunder och omsätta detta till teknikeffektiva lösningar. Som person är du engagerad, målmedveten, rådgivande och har ett ödmjukt förhållningssätt till din omgivning och dina kunder. Du kommer till en utvecklande arbetsmiljö med målinriktade medarbetare som har signifikant kompetens och erfarenhet inom segmenten elektrifiering, hydraulik och styrsystem, och som är villiga att dela med sig av denna såväl som att ta del av din kunskap.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av teknisk försäljning och kundanpassade lösningar
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
  • Erfarenhet inom hydraulik, transmission, elektronik och/eller mekatronik är meriterande
  • Du bör vara öppen för att resa inom Norden (Runt 100 planerade resor per år varav ca. hälften kräver övernattning).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Partille, Göteborg. Finns även möjlighet att utgå från vårt kontor i Stockholm, Halmstad och Ystad.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Intervjuer och urval sker löpande, vänta därför inte med att söka! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

I denna rekryteringsprocess samarbetar ETP Kraftelektronik med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 073 430 49 96 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se.